'; ?>

Alpenkanjers 2

ID ); if($post_categories[0] == 5) { $bedrag = get_post_custom($post->ID); $bedragText = $bedrag['bedrag'][0]; $aantal = $bedrag['aantal'][0]; $bedrag = str_replace('.','',$bedrag['bedrag'][0]); $bedragDoel = $aantal*3500; if ($bedrag > $bedragDoel) { $bedrag = $bedragDoel; } $vol = $bedrag*200/$bedragDoel; $leeg = 200-$vol; ?>

Steun deze Alpenkanjers in hun strijd tegen kanker. Steun Alpenkanjers en Alpe d’HuZes. Klik op de link achter de naam om direct naar het deelnemers profiel van de betreffende Alpenkanjer te gaan waar u een donatie kunt plaatsen (optie beschikbaar vanaf de publicatie van de deelnemerspagina’s van de Alpe d’HuZes organisatie!)

Alpenkanjers en Alpe d’HuZes danken u voor uw steun.

  1. Charlotte van Brenksteun mij 
  2. Angela Maessteun mij 
  3. Jenneke Rademakersteun mij 
  4. Ingrid vanBerkelsteun mij 
  5. Wouter Erkenssteun mij 
  6. Willy Bouwmeistersteun mij 
  7. Luca Bouwmeistersteun mij 
  8. Pieter Poldermansteun mij 
  9. Mathieu Goedhartsteun mij
  10. John Spiekersteun mij

Tevens verwijzen wij u naar onze Facebookpagina. Ga naar www.facebook.com/alpenkanjers en blijf op de hoogte van het laatste nieuws over Alpenkanjers en Alpe d’HuZes, leuke acties en mooie foto`s van onze Kanjers!