'; ?>

AlpenKanjers Wijn

tichting AlpenKanjers heeft een bijzonder mooi aanbod voor u.

14005_Facebook_cover_wijn_kerst

De Alpenkanjers wijnen

Onze rode en witte Alpenkanjers wijnen komen uit de Pays d’Oc in Zuid-Frankrijk. De Chardonnay heeft een zachte, fruitige neus met ananas, honing en jasmijn bloesem. Een sappige en volle smaak met veel fruit en een fris zuurtje. De Merlot heeft een frisse neus met rode bessen en kersen, een licht pepertje en een vleugje yoghurt. De smaak is soepel en rond met veel rood fruit. Beide zijn bijzonder geslaagde wijnen met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. Ook onze succesvolle Spaanse Cava Masia de la Luz is absoluut de moeite waard: een frisse en zuivere neus met groene appel en honing. Qua smaak heeft deze wijn een krachtige mousse en een lange afdronk. Geschikt voor alle soorten feesten! Steun ons doel en bestel uw wijnen bij ons voor dezelfde prijs als in de winkel. Met het Alpenkanjers etiket is uw betrokkenheid daarnaast direct en duidelijk zichtbaar!

Minimaal 3 euro per fles naar kankeronderzoek

Van het bedrag dat u voor de Alpenkanjers wijnen betaalt gaat per fles minimaal 3 euro direct naar de strijd tegen kanker. Hoe dat kan? Dankzij onze leveranciers die hebben meegewerkt aan ons strikte antistrijkstokbeleid: alles is tegen kostprijs geleverd of zelfs gratis verzorgd. Zo komt 100% van de winst daar terecht, waar het zó hard nodig is. Minimaal 3 euro per fles!

Wat kunt u doen?

Laat zien dat u ons een warm hart toedraagt en bestel uw Alpenkanjers wijnen nu! Voor uzelf en/of uw relaties, maar vooral voor al degenen die niet opgeven. Overigens is de betrokkenheid die u met uw bestelling toont, ook nog eens fiscaal aantrekkelijk: onze initiatieven zijn ANBI gekwalificeerd. Dat maakt bestellen nog aantrekkelijker, nietwaar? Wij hopen van harte op uw steun en proosten graag met u op een succesvol jaar!

Prijzen

Rood en wit: € 7,50 per fles, € 45,- per doos van 6 flessen (inclusief € 3,- donatie per fles)

Cava: € 9,50 per fles, € 57,- per doos van 6 flessen (inclusief € 3,00 per fles donatie)

Er zijn in overleg verschillende verpakkingen leverbaar. Prijzen zijn op aanvraag beschikbaar.

Bestellingen kun je doen bij de AlpenKanjer die jij wilt steunen!